InfoCons Protecția Consumatorilor te informează cu privire la numărul de Alerte Europene privind produsele pentru protecție solară , dar cu risc chimic.

De la începutul anului și până în prezent au fost înregistrate un numar de 9 Alerte Europene privind produsele pentru protecție solară.

ALERTELE Europene de produse neconforme pot fi regăsite direct în Aplicația Europeană de protecția consumatorilor InfoCons. 

ATENȚIE : toate produsele identificate în sistemul European de alertă au un grad de risc direct pentru fiecare dintre noi , iar produsele pot fi găsite pe teritoriul Uniunii Europene direct în magazine sau pe platforme electronice de vânzare sau site-uri de prezentare .

Numericul alertelor este în creștere pentru produsele identificate în sistemul de alerte de la : produse chimice  , articole pentru îngrijirea copilului și echipamente pentru copii , îmbrăcăminte, textile și articole de modă , echipamente de comunicații și media , produse pentru construcții , produse cosmetice , aparate și echipamente electrice , echipamente pentru medii explozive , mobilier , echipamente sportive / pentru activități recreative , bijuterii , accesorii de bucătărie / gătit , indicatoare cu laser , ascensoare , brichete , ghirlande luminoase , echipamente de iluminat , echipamente de protecție , jucării , papetărie și altele.

Ai grijă să nu achiziționezi produse contrafăcute !

Pentru a vizualiza toate produsele pentru protecție solară ce au făcut obiectul ALERTELOR , puteți accesa secțiunea disponibilă în Aplicația Europenă InfoCons .

Atenție ! Înainte de achiziționare , accesați  secțiunea Alerte din cadrul Aplicației Europene InfoCons pentru a vă asigura ca produsele pe care doriți să le achiziționați nu fac sau nu au făcut obiectul  alertelor  emise de Uniunea Europeană , doar printr-o simplă căutare în bara de meniu din aceast secțiune – “căutare” .

Mai multe informații AICI .