Anual , în data de 1 iunie este sărbătorită Ziua Copilului , iar InfoCons , prin Aplicația Europeană Gratuită InfoCons , vine în sprijinul părinților pentru a proteja copiii în fața produselor nealimentare nesigure . Astfel , aplicația oferă acces imediat la sistemul European de alertă rapidă  privind produsele nealimentare precum  jucării , produse de îmbrăcăminte , rechizite și alte produse care pot prezenta riscuri pentru sănătatea și siguranța copiilor .

Utilizând Aplicația Europeană InfoCons , părinții pot fi la curent cu cele mai recente informații și avertismente legate de produsele disponibile pe piață . Prin intermediul alertelor la produsele nealimentare , actualizate zilnic , părinții pot lua măsuri preventive și pot face alegeri mai sigure în ceea ce privește achizițiile pentru copiii lor .

Cu ajutorul Aplicației Europene InfoCons , părinții pot avea o mai mare încredere că produsele pe care le achiziționează sunt în conformitate cu standardele europene de siguranță și pot proteja sănătatea și bunăstarea copiilor lor .

Mai multe informații AICI .